Tuesday 21 December 2021

Treffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus

Treffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus



Yksinkertaisemmin sanottuna MBTI-tulokset osoittavat persoonallisuustyyppisi. Se auttaa sivustoja etsimään hahmollesi sopivaa henkilöä. Paina Enter etsiäksesi tai ESC sulkeaksesi. Flirttauspainike, chat-huone ja profiilikuvat ovat niitä. Yleensä ihmiset katsotaan vanhemmiksi, kun he ovat 60- tai 65-vuotiaita. Sovellus, joka rajaa tämän pienemmälle alueelle, ei toimisi yksittäisissä kaupungeissa asuvien valitusten yhteydessä, treffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus.





Aloita perusteista



Joka päivä miljoonat naimattomat aikuiset ympäri maailmaa vierailevat online-treffisivustolla. Monet ovat onnekkaita, löytävät elinikäisen rakkauden tai ainakin jännittäviä pakopaikkoja.


Muut eivät ole niin onnekkaita. Teollisuus – eHarmony, Match, OkCupid ja tuhat muuta nettitreffisivustoa – haluavat sinkkujen ja suuren yleisön uskovan, että kumppanin etsiminen heidän sivustonsa kautta ei ole vain vaihtoehto perinteisille kumppanin löytämispaikoille, vaan ylivoimainen tapa. Onko se? Julkaisimme kollegojemme Paul Eastwickin, Benjamin Karneyn ja Harry Reisin kanssa äskettäin kirjan mittaisen artikkelin Psychological Science in the Public Interest -lehdessä, jossa tarkastellaan tätä kysymystä ja arvioidaan online-treffejä tieteellisestä näkökulmasta.


Päättelemme kuitenkin myös, että online-treffit eivät ole useimmissa suhteissa parempia kuin perinteiset offline-treffit, ja että se on joiltakin osin huonompi. Todellakin, U:ssa.


Tietenkin monet näissä suhteissa olevista ihmisistä olisivat tavanneet jonkun offline-tilassa, treffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus, mutta jotkut olisivat silti sinkkuja ja etsiviä. Itse asiassa ihmiset, jotka todennäköisimmin hyötyvät nettitreffailusta, ovat juuri niitä, joiden olisi vaikea tavata muita perinteisillä tavoilla, kuten töissä, harrastuksen tai ystävän kautta.


Matchista lähtien. com, joka lanseerattiin alalla, on rakennettu profiilien selaamisen ympärille. Sinkut selaavat profiileja harkitessaan liittymistä tietylle sivustolle ja harkitessaan, keneen ottaa yhteyttä treffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus sivustolle, kun palaat sivustolle huonon päivämäärän jälkeen ja niin edelleen.


Vastaus on yksinkertainen: Ei, he eivät voi. Yhteiskirjoittajamme Paul Eastwickin johtamat tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmisiltä puuttuu ymmärrys siitä, mitkä mahdollisen kumppanin piirteet inspiroivat tai heikentävät heidän vetovoimaansa häneen. Katso täältätreffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus, täällä ja täällä. Suoraviivainen ratkaisu treffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus Ongelmana on se, että online-treffisivustot tarjoavat sinkkuille vain muutaman mahdollisen kumppanin profiilit useiden sivustojen tarjoamien satojen tai tuhansien profiilien sijaan.


Mutta kuinka treffisivustojen pitäisi rajoittaa uima-allasta? Tässä pääsemme verkkotreffien toiseen suureen heikkouteen: saatavilla olevat todisteet viittaavat siihen, että matemaattiset algoritmit hakusivustoilla ovat huomattavasti parempia kuin ihmisten täsmääminen satunnaisesti demografisten perusrajoitusten, kuten iän, sukupuolen ja koulutuksen, puitteissa.


eHarmonysta lähtien. com, ensimmäinen algoritmipohjainen hakusivusto, lanseerasi kemian kaltaisia ​​sivustoja. fi, PerfectMatch. fi, GenePartner. fi ja FindYourFaceMate. com ovat väittäneet kehittäneensä hienostuneen sovitusalgoritmin, joka voi löytää sinkkuille ainutlaatuisen yhteensopivan kumppanin. Näitä väitteitä ei tueta millään uskottavalla todisteella. Ensimmäinen on se, että juuri ne sivustot, jotka mainostavat tieteellistä vilpittömyyttään, eivät ole pystyneet tarjoamaan todisteita, jotka vakuuttaisivat kenenkään, jolla on tieteellinen koulutus.


Toinen on se, että tieteellisten todisteiden painoarvo viittaa siihen, että nykyisten matemaattisten sovitusalgoritmien taustalla olevat periaatteet – samankaltaisuus ja täydentävyys – eivät voi saavuttaa merkittävää menestystasoa pitkän aikavälin romanttisen yhteensopivuuden edistämisessä.


Tieteelliseen kirjallisuuteen tuntemattomia ei ole vaikeaa vakuuttaa siitä, että tietty henkilö on onnellisempi pitkäaikaisessa suhteessa kumppanin kanssa, joka on samankaltainen kuin erilainen luonteeltaan ja arvoltaan.


Ei myöskään ole vaikeaa vakuuttaa sellaisia ​​ihmisiä, että vastakohdat houkuttelevat sisään treffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus ratkaisevia tapoja. Todellakin, Matthew Montoyan ja kollegoiden tekemä laaja meta-analyyttinen katsaus kirjallisuuteen osoittaa, että periaatteilla ei käytännössä ole vaikutusta suhteen laatuun.


Samoin Portia Dyrenforthin ja kollegoiden 23 henkilön tutkimus osoittaa, että tällaiset periaatteet vastaavat noin 0. Varmasti suhdetutkijat ovat havainneet paljon siitä, mikä tekee joistakin suhteista menestyvämpiä kuin toisista. Esimerkiksi tällaiset tutkijat nauhoittavat usein pariskuntia, kun molemmat kumppanit keskustelevat tietyistä avioliitonsa aiheista, kuten äskettäinen konflikti tai tärkeät henkilökohtaiset tavoitteet. Sellainen treffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus myös usein tutkitaan elämän olosuhteiden, kuten työttömyysstressin, lapsettomuusongelmien, syöpädiagnoosin tai houkuttelevan työtoverin vaikutuksia.


Algoritmisia vastaavat sivustot jättävät kuitenkin kaikki tällaiset tiedot pois algoritmista, koska ainoat tiedot, jotka sivustot keräävät, perustuvat henkilöihin, jotka eivät ole koskaan tavanneet mahdollisia kumppaneitaan, mikä tekee mahdottomaksi tietää, kuinka kaksi mahdollista kumppania ovat vuorovaikutuksessa ja jotka tarjoavat hyvin vähän tulevaisuuden kannalta merkityksellistä tietoa. elämä korostaa työllisyyden vakautta, treffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus, huumeiden väärinkäyttöhistoria ja vastaavat.


Joten kysymys kuuluu: Voivatko online-treffisivustot ennustaa pitkäaikaisen suhteen menestystä yksinomaan yksilöiden antamien tietojen perusteella – ottamatta huomioon sitä, kuinka kaksi ihmistä ovat vuorovaikutuksessa tai mitkä ovat heidän todennäköiset tulevaisuuden stressitekijät? No, jos kysymys on siitä, voivatko tällaiset sivustot määrittää, ketkä ihmiset ovat todennäköisesti huonoja kumppaneita melkein kenelle tahansa, vastaus on luultavasti kyllä. Näyttää todellakin siltä, ​​että eHarmony sulkee tietyt ihmiset pois deittailupoolistaan ​​jättäen samalla rahaa pöydälle, treffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus, oletettavasti siksi, että algoritmi päättelee, että tällaiset henkilöt ovat huonoja suhteita.


Kun otetaan huomioon treffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus Persoonallisuuden ja parisuhteen onnistumisen yhdistävän tutkimuksen tason, on todennäköistä, että sivustot voivat kehittää algoritmin, joka jättää tällaiset henkilöt onnistuneesti pois deittailupoolista.


Mutta se ei ole palvelu, jota algoritmien yhteensopivuussivustoilla on tapana mainostaa itsestään, treffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus. Pikemminkin he väittävät, että he voivat käyttää algoritmiaan löytääkseen jonkun ainutlaatuisen yhteensopivan sinun kanssasi – paremmin yhteensopivan kanssasi kuin muiden sukupuolesi jäsenten kanssa.


Tähän mennessä saatavilla olevien todisteiden perusteella tällaisten väitteiden tueksi ei ole todisteita ja paljon syytä suhtautua niihin skeptisesti. Vuosituhansien ajan tienaamaan pyrkivät ihmiset ovat väittäneet, että he ovat paljastaneet romanttisen yhteensopivuuden salaisuudet, mutta kukaan heistä ei ole koskaan kerännyt vakuuttavia todisteita väitteidensä tueksi.


Valitettavasti tämä päätelmä pätee yhtä lailla algoritmien yhteensopivuuden sivustoihin. Epäilemättä tulevina kuukausina ja vuosina suuret sivustot ja niiden neuvonantajat luovat raportteja, jotka väittävät tarjoavansa todisteita siitä, että sivuston luomat parit ovat onnellisempia ja vakaampia kuin parit, jotka tapasivat toisella tavalla. Treffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus Nyt voimme vain päätellä, että kumppanin löytäminen verkossa on pohjimmiltaan erilaista kuin kumppanin tapaaminen perinteisissä offline-paikoissa, ja sillä on suuria etuja, mutta myös ärsyttäviä haittoja.


Oletko neurotieteeseen, kognitiiviseen tieteeseen tai psykologiaan erikoistunut tiedemies? Ja oletko lukenut äskettäin vertaisarvioinnin, josta haluaisit kirjoittaa?


Lähetä ehdotuksia Mind Matters -toimittajalle Gareth Cookille, joka on Boston Globen Pulitzer-palkittu toimittaja. Hänet tavoittaa osoitteesta garethideas AT gmail. com tai Twitter garethideas. Jo tilaaja? Kirjaudu sisään. Kiitos, että luit Scientific American. Luo ilmainen tili tai kirjaudu sisään jatkaaksesi. Treffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus Tilausvaihtoehdot.


Rajoittamaton tieto. Diaesitys 7 kuvaa. Knightin Bronxin eläintarhan elefanttitaloa varten veistämä AFRIKKAAN ELEFANTIN PÄÄ. Kuva Viktor Deak, ©Richard Milner. VILLAMAMMUTTILAAJA ja poroja jääkaudella Ranskassa © AMNH.


SUURI INTIAAN KAPPALE, yksi monista lintulajeista Knight kuvattu © AMNH. Lyijykynäpiirros ilveksestä – kissat vetosivat Knightiin © Rhoda Knight Kalt. Viisastua. Tilaa sähköpostiuutiskirjeemme. Kirjaudu. Tue tiedejournalismia. Tieto odottaa. Katso Tilausvaihtoehdot Jo tilaaja? Luo tili Katso Tilausvaihtoehdot. Jatka lukemista Scientific American -tilauksella. Tilaa nyt Voit peruuttaa milloin tahansa, treffisivustojen persoonallisuusprofiilin tarkkuus.





treffikeskustelulinja



Sinun on osattava käydä keskustelua ja pitää se mielenkiintoisena. Siksi pidä keskustelu mielenkiintoisena esittämällä satunnaisia ​​kysymyksiä, pelaamalla pelejä ja pitämällä keskustelu jännittävänä.


Voit myös flirttailla ja lähettää romanttisia viestejä päästäksesi ulos ystävävyöhykkeestä. Tämä on tärkeintä, jos haluat onnistuneen ottelun seniori-treffisivustolla. Asioita ei pidä kiirehtiä ja ottaa hitaasti, sillä ihmisen täydellinen tunteminen vie aikaa. Katsokaamme näitä myyttejä ja väärinkäsityksiä saadaksemme selkeän kuvan seniorien treffisivustoista. Tämä on myytti, jonka mukaan eläkeläiset etsivät eläkeläisten treffisivustolla varakkaita otteluita. Jotkut käyttäjät haluavat löytää vastaavia, jotka ovat samalla taloudellisella tasolla, jotta he voivat hoitaa omat tarpeensa itse.


Tämä on toinen väärinkäsitys seniorien deittailusivustojen eläkeläisistä, että eläkeläiset eivät ole niin nirsoja kuin ennen kumppaninsa valinnassa.


Totuus on, että eläkeläiset ovat edelleen yhtä nirsoja kuin ennenkin. He saattavat silti haluta ottelun olevan hyvännäköinen tai sillä on mukavia ominaisuuksia. Senioreilla on edelleen tyyppiä, kun on valittava ihanteelliset kumppaninsa iästä riippumatta. Takana ovat ne ajat, jolloin ikä huomioitiin ennen kumppanin valintaa.


Ihmisten mielissä on väärinkäsitys, että iäkkäät miehet etsivät nuorempia seniori-otteluita. Ikä on vain numero, ja useimmat iäkkäät miehet etsivät otteluita ottamatta huomioon ikätekijää.


Tämä on myytti siitä, että senioritreffisivustoilla olevat eläkeläiset etsivät vain avioliittoja. Tämä ei pidä paikkaansa, koska seniorien treffisivustolla on rajoittamaton määrä jäseniä, ja jokaisella on erilaiset tavoitteet.


Jotkut jopa etsivät kumppaneita eivätkä suhteita. Tämä on suurin myytti siitä, että 50- tai 60-vuotiailla eläkeläisillä on liikaa matkatavaroita. Totuus on, että on vanhempi ja eronnut, eikä lasten saamista saa pitää matkatavaroina. Kaikilla on matkatavarat, olimmepa 20-, 30- tai 40-vuotiaita.


Seniorien treffisivustot ovat erinomainen tapa eläkeläisille löytää rakkautta myöhemmin elämässä. Sivusto sopii naimattomille, eronneille tai leskelle jääneille eläkeläisille, jotka haluavat toisen mahdollisuuden rakkauteen. Nämä seniori-treffisivustot mahdollistavat kaikentyyppiset suhteet ja sukupuolet. Sillä ei ole väliä oletko biseksuaali, homo, transsukupuolinen, hetero vai lesbo. Senioritreffisivusto on alusta kaikille senioreille heidän seksuaalisuudestaan ​​riippumatta. Senioritreffisivustot voivat olla hauskoja ja tuoda uusia kokemuksia eläkeläisten elämään.


On tärkeää säilyttää positiivinen asenne eikä näytä epätoivoiselta löytääkseen mahdollisia otteluita. Jotkut parhaista valittavissa olevista seniorien treffisivustoista ovat: Our Time, eHarmony, Zoosk, Elite Singles, SeniorPeopleMeet ja niin edelleen.


Joku voidaan katsoa eläkeläiseksi, kun hän jää eläkkeelle työpaikalta tai on oikeutettu vanhoihin etuuksiin.


Yleensä ihmiset katsotaan vanhemmiksi, kun he ovat 60- tai 65-vuotiaita. Jotkut ravintolat ja jälleenmyyjät antavat kuitenkin seniori-alennuksia 55-vuotiaille tai sitä vanhemmille. No, se on. Vanhusten treffisivustot ovat loistava tapa tavata uusia ihmisiä ja saada uusia ystäviä. On hyväksyttävää seurustella tässä elämänvaiheessa. Lisäksi voit asettaa odotuksiasi deittailukokemuksesta riippumatta siitä, vietätkö aikaa suosikkitoimintoihin tai romanssiin.


Monet eläkeläiset käyttävät nyt online-treffailua tehdäkseen prosessista helpompaa ja hauskempaa. Elämänkokemusten myötä eläkeläiset tietävät, mitä he haluavat kumppanilta. Löydät paljon seniori-treffisivustoja. Tässä on joitain parhaista eläkeläisten treffisivustoista:. Jotkut senioreiden treffisivustot on tarkoitettu erityisesti yli 50-vuotiaille, kun taas toiset kaikenikäisille, joilla on seniorivaihtoehto. Yleensä nämä sivustot tarjoavat ilmaisia ​​jäsenyyksiä. Myös useimmilla iäkkäiden treffisivustoilla on mobiilisovelluksia. Vanhusten treffisivustot ovat turvallisia, jos noudatat muutamaa yksinkertaista ohjetta ja ryhdyt varotoimiin.


Se voi auttaa sinua huijareita ja online-petoeläimiä vastaan. Toinen tapa tehdä tämä on tarkistaa ottelusi yksityiskohtaisella taustalla sosiaalisen median alustojen kautta.


Se voi olla heidän Instagram, Facebook, WhatsApp jne. Lisäksi eläkeläiset voivat tavata profiilinsa kerran tai kahdesti videopuhelualustoilla. Jos aiot tavata ensimmäistä kertaa, valitse julkinen paikka ja ilmoita asiasta perheenjäsenillesi. Vastaus on kyllä. Vaikka se ei ole erityisesti homoille, ja homoseksuaalisilla senioreiden deittisivustoilla on haasteensa. Miehiä etsiville miehille on kuitenkin vain vähän vanhempien online-treffisivustoja.


SilverSingles ja SeniorMatch kuuluvat homoseksuaalisten seniorien treffisivustoihin. Etsi Hotties. Etusivu Treffit Arvostelut Escort-blogi Tapaa Sugar Daddy Etsi sokeri. Gay Hookup Apps Black Hookup Apps Avioliitossovellukset IOS Hookup Apps Yhteyssovellukset pariskunnille Teini-ikäisten liitäntäsovellukset Lesbo-yhteyssovellukset Aasian liitäntäsovellukset Android-yhteyssovellukset College Hookup -sovellukset.


Naiset etsivät naisia ​​Craigslist Hookup Gay Hookup BBW Hookup Aikuiset naiset Hookup Miehet etsivät naisia ​​MILF Hookup Naiset etsivät miehiä Pariskunnat etsivät miehiä Lesbo Hookup. Polski Čeština Nederlands Deutsch Türkçe Română Norsk bokmål Gaeilge.


Parhaat treffisivustot ikäryhmittäin. Vanhusten treffisivustot. Yhteistyökumppanin paljastaminen. Seniorien treffisivustot: Täydellisiä vaihtoehtoja vanhemmille sinkkuille. HYVÄ KÄYTTÖÖN Hyvä hauska aikuisten tapailu. TUKI 4/5.


ONNISTUMISASTE 4. HYVÄ Flirttaukseen aikuisten kanssa. TUKI 4. HYVÄ vanhemmille sinkkuille. HYVÄ ihmisille, jotka etsivät yksinäistä senioriyhteisöä. HYVÄ yli 50-vuotiaille sinkkuille, jotka etsivät kumppanuutta tai kumppanuutta. HYVÄ sinkkuille, jotka etsivät todellista rakkautta. HYVÄ sinkkuille yli HYVÄ aikuisille sinkkuille yli HYVÄ kumppanin löytämiseen, jolla on samanlaiset harrastukset ja kiinnostuksen kohteet.


HYVÄ aikuisille mustille sinkkuille. HYVÄ rakkauteen, romantiikkaan ja avioliittoon. HYVÄ yli 50-vuotiaille. Parhaat eläkeläisten treffisivustot Hyvä tapaamaan ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita oikeista treffeistä. Dine Dating App Hyvä tapaamaan ihmisiä, joilla on erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita Vihaaja Hyvä luotettavien kumppaneiden löytämiseen CharmDate Hyvä ratsastusinkkuille, jotka haluavat tavata ystäviä ja rakkautta EquestrianSingles Hyvä löytää kumppani Yhteensopivat kumppanit Hyvä ihmisille, jotka etsivät rakkautta ympäri maailmaa LuvFree Hyvä kommunikointiin tuntemattomien ihmisten kanssa ChatStep Hyvä aikuisten live-videokeskusteluihin ihailijoille LiveJasmin Hyvä BDSM-, Kink- ja Fetish-yhteisölle Fetlife Hyvä mustien kristittyjen tapaamiseen BlackChistianPeopleMeet Hyvä transsukupuolisille ihmisille TSdates Hyvä BDSM-yhteisölle Collarspace Hyvä löytää parin Raya.


SilverSingles - Paras ikäihmisille. HYVÄ yksittäisten ammattilaisten yhdistämiseen. HYVÄ kumppanin löytämiseen. Treffit yli 60 Yli 60 Collegetreffit Ikäero Treffisivustot Treffit yli 50 Deittailu 30-vuotiaana Treffit iän mukaan Treffit 40-vuotiaana.


Pablo on tehnyt erilaisia ​​elämänvalmennuslähteitä ja henkilökohtaista kehitystä. Hän on työskennellyt jopa suhdeteknikona ja rakastaa muiden ihmisten voimaannuttamista. Kohdattuaan useita vaikeuksia elämässään hän ymmärtää, mitä muut käyvät läpi ja on halukas auttamaan heitä. Lähetä arvostelusi. Lähetä Peruuta. Sisällysluettelo. Suosituimmat treffisivustot. Oletko koskaan kuullut termiä MBTI-tyyppi? Lisäksi voit nähdä parhaat verkkosivustot, joita voit käyttää online-treffeille MBTI-tietosi kytkimessä.


Olemme koonneet arvosteluja parhaista MBTI-treffisivustoista. Katso ne! Haluat myös tutkia sivustoja, joissa vaaditaan paljon omistautumista. Kokeile nyt. Jopa MBTI-treffeillä Match tuo eniten ihmisiä kaikkialta ja tarjoaa eniten ominaisuuksia, joita tarvitaan onnistuneeseen online-treffiin. Vaikka niissä ei ole MBTI:n ympärillä olevia erityisominaisuuksia, voit käyttää omia tietojasi jäsenten suodattamiseen. Kokeile Matchia. Vaikka Match on hieman parempi avoin monille ihmisille, eHarmony on itsessään tervetullut.


Yksityiskohtaiset profiilit ja yhteensovituksen analysointialgoritmit toimivat hyvin MBTI-persoonallisuustyyppiraportin kanssa. Kokeile eHarmonya ilmaiseksi EliteSingles Työelämässä työskenteleville aikuisille ammattilaisille EliteSingles on paras sivusto muiden kanssa, jotka ovat lähellä menestystäsi ja kunnianhimoasi. Kokeile EliteSinglesia ilmaiseksi Project Evolve Tämä deittailu- ja ystävyyssivusto perustuu itse asiassa kokonaan MBTI:n käsitteeseen ja tyyppien väliseen synastriaan.


Se ottaa sinun tyyppisi ja analysoi sen vastaamasi henkilötyypin mukaan ja antaa sinulle ohjeita siitä, mihin persoonallisuutesi sopivat parhaiten. Heidän psykologiansa on erittäin edistynyt ja ainutlaatuinen. Kiireinen elämä vähentää aikaa verkossa viettämiseen, minkä vuoksi puhelimesi treffisovelluksista on tullut melkein suositumpia kuin näyttämöä hallitsevat täysimittaiset sivustot.


Vaikka mitään erityistä MBTI-kohdistettua sovellusta, kuten Project Evolve, ei ole olemassa, voit silti saada molemmista maailmoista parhaan hyödyn käyttämällä tätä upeaa, analyyttistä sovellusta, joka rohkaisee henkilökohtaiseen pohdiskeluun.


Kaikista siellä olevista sivustoista ja sovelluksista OkCupid on erittäin edistyksellinen sivusto, joka keskittyy hyvin itsensä ymmärtämiseen ja pohdiskeluun. Itse asiassa heidän massiivinen, syvällinen persoonallisuuskysely on monella tapaa samanlainen kuin itse MBTI-testin sielua etsivät kysymykset. Tästä syystä se on loistava paikka MBTI-harrastajille käyttää tietojaan ja havaintojaan parhaan kykynsä mukaan.


Lyhenteen kirjaimet tarkoittavat Myers-Briggs Type Indicator -tyyppiä. Se on työkalu, joka on suunniteltu persoonallisuustyyppien merkitsemiseen ja niiden tarkkaan lajitteluun edistyneisiin luokkiin, jotka kattavat yleiset taipumukset ja tunnekyvyt. Yksinkertaisemmin sanottuna MBTI-tulokset osoittavat persoonallisuustyyppisi. Voit suorittaa ilmaisen MBTI-sijoittelutestin itse ja selvittää, mihin 16 persoonallisuusprofiilista sovit parhaiten.


Ikään kuin astrologia jaetaan alkuainevoimiin veteen, ilmaan, maahan ja tuleen, MBTI:ssä on myös osioita. Luokkia on 4, joista jokaisessa on 4 erityistä tyyppiä. Jokaisen tyypin lyhenteen jokainen kirjain tarkoittaa eri merkitystä. Samankaltaisuus, S ja N edustavat vastakkaista aistimista ja intuitiota. T ja F ovat tunteita ja ajattelua varten, ja J vs. P on arvioimista ja havaitsemista varten. Esimerkki: Välittäjä-persoonallisuustyyppi on INFP, mikä tarkoittaa, että he ovat sisäänpäinkääntyneitä, intuitiivisia, tuntevia ja havainnollisia.

No comments:

Post a Comment

Dating hjemmeside for kæledyr

Dating hjemmeside for kæledyr Nå, kæledyrsdating er en væsentlig del af deres liv, som bør opfyldes for deres bedre og lange liv, og for at ...