Tuesday 21 December 2021

Doble dating-videoserien din

Doble dating-videoserien din



Game Gear-spillet Double Dragon er ikke en port av det originale arkadespillet, men er i stedet en helt ny oppføring i doble datingvideoserien din serie som har spillelementer som ligner mer på Streets of Rage. Den analyserer også anmeldelser for å bekrefte påliteligheten. Hentet 12. mai East Dane Designer herremote. Han tilskrev disse sviktene til at Technōs mistet kontrollen over lisensen og tillot en mengde tredjeparter å jobbe med franchisen.





Produkt detaljer



Grand Theft Auto GTA er en serie action-eventyrspill laget av David Jones og Mike Dailly. Det er først og fremst utviklet av det britiske utviklingshuset Rockstar North tidligere DMA Design og utgitt av morselskapet Rockstar Games. Navnet på serien refererer til begrepet "grand theft auto", brukt i USA for motorvognstyveri. Spillet fokuserer på en åpen verden der spilleren kan fullføre oppdrag for å komme videre med en overordnet historie, samt engasjere seg i ulike sideaktiviteter.


Det meste av spillingen dreier seg om kjøring og skyting, doble datingvideoserien din, med sporadiske rollespill og snikeelementer. Serien har også elementer fra de tidligere beat 'em up-spillene fra bit-æraen.


Spillene i Grand Theft Auto-serien er satt til fiktive lokaliteter modellert etter virkelige byer, på forskjellige tidspunkter fra tidlig s til s.


Det originale spillets kart omfattet tre byer – Liberty City basert på New York CitySan Andreas basert på San Francisco[a] og Vice City basert på Miami – men senere titler har en tendens til å fokusere på en enkelt setting; vanligvis en av de opprinnelige tre lokalene, om enn ombygd og betydelig utvidet. Serien sentrerer seg om forskjellige hovedpersoner som forsøker å stige gjennom rekken av den kriminelle underverdenen, selv om motivene deres for å gjøre det varierer i hver tittel, doble datingvideoserien din.


Antagonistene er vanligvis karakterer som har forrådt hovedpersonen eller deres organisasjon, eller karakterer som har størst innvirkning på å hindre hovedpersonens fremgang. Flere film- og musikkveteraner har gitt uttrykk for karakterer i spillene, inkludert Ray LiottaDennis HopperSamuel L. JacksonWilliam FichtnerJames WoodsDebbie HarryAxl Rose og Peter Fonda. DMA Design begynte serien med utgivelsen av Grand Theft Auto.


Fra og med [oppdatering] består serien av syv frittstående titler og fire utvidelsespakker. Den tredje hovedtittelen, Grand Theft Auto III utgitt i, regnes som et landemerkespill, da det brakte serien til en tredimensjonal 3D-setting og mer oppslukende opplevelse, doble datingvideoserien din. Påfølgende titler har fulgt og bygget på konseptet etablert i Grand Theft Auto III og mottatt betydelig anerkjennelse.


De har påvirket andre actionspill i åpen verden, og ført til at etiketten Grand Theft Auto kloner på lignende titler. Serien har blitt kritikerrost, doble datingvideoserien din, med alle de viktigste 3D-oppføringene i franchisen ofte rangert blant de beste og bestselgende videospillene; [4] [5] [6] [7] den har sendt mer enn millioner enheter, noe som gjør den til den femte bestselgende videospillserien.


InGrand Theft Auto ble omtalt i en liste over britiske designikoner i Great British Design Quest organisert av BBC og Design Museum. Grand Theft Auto-serien er delt inn i separate doble datingvideoserien din universes navngitt etter det primære nivået av grafikkfunksjoner som brukes i hver epoke, doble datingvideoserien din.


Grand Theft Auto III og dens doble datingvideoserien din regnes som "3D-universet". Grand Theft Auto IVits-utvidelser og Grand Theft Auto V regnes som "HD-universet". Hvert univers anses som separat med bare merker, stedsnavn og bakgrunnskarakterer delt mellom dem. Grand Doble dating-videoserien din Auto, det første spillet i serien, ble utgitt for Microsoft Windows og MS-DOS i novemberportert til PlayStation i og Game Boy Color i Grand Theft Auto 2 ble utgitt for Microsoft Windows, og mottok senere porter på PlayStation, Dreamcast og Game Boy Farge.


PlayStation 2 inneholdt også tre deler av hovedserien, som alle har blitt utgitt på nytt på flere plattformer; en avtale mellom Take-Two Interactive og Sony Computer Entertainment resulterte i deres tidsbestemte eksklusivitet på PlayStation 2, doble datingvideoserien din, før du mottar porter til Microsoft Windows og Xbox. To hovedavdrag ble publisert for PlayStation 3 og Xbox Tittelen Grand Theft Auto IV fokuserte på realisme og detaljer, fjernet ulike tilpasningsfunksjoner, samtidig som det ble lagt til en online flerspillermodus.


Grand Theft Auto har skapt en rekke ekstra spill og utvidelsespakker. I det originale spillet mottok to utvidelsespakker: Grand Theft Auto: London og Grand Theft Auto: London, som, som navnet antyder, inneholdt en annen setting - en fiktiv versjon av London - og nye oppdrag og karakterer.


Tre spill ble utgitt for PlayStation Portable: Grand Theft Auto: Liberty City Stories, som også er en forløper til Grand Theft Auto III; Grand Theft Auto: Vice City Stories som er en prequel til Vice City ; og Grand Theft Auto: Chinatown Wars som har samme innstilling som Grand Theft Auto IV, men de to spillene er ellers ikke relatert. Både Liberty City Stories og Vice City Stories ble senere portert til PlayStation 2, mens Chinatown Wars opprinnelig ble utgitt for Nintendo DS og senere portert til PlayStation Portable.


Utvidelsene fokuserer på karakterer som spilte en relativt liten rolle i hovedspillet, og hvis historier finner sted samtidig med Grand Theft Auto IV 's. Begge ble senere utgitt for PlayStation 3 og Microsoft Windows som en del av en samling, med tittelen Grand Theft Auto: Episodes from Liberty Cityogså tilgjengelig på Xbox Mange titler i serien har mottatt porter til mobile enheter. Chinatown Wars ble utgitt for iOS i og for Android og Fire OS i Grand Theft Auto Double Pack ble utgitt for PlayStation 2 og Xbox, og inkluderer både Grand Theft Auto III og Vice City.


Spillet vil inneholde grafiske og gameplay-oppgraderinger, og vil erstatte eksisterende versjoner hos digitale forhandlere, doble datingvideoserien din.


Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City er en frittstående samling av de to episodene for Grand Theft Auto IV. Den inneholder både The Lost and Damned og The Ballad of Gay Tony på én plate. Den ble utgitt 29. oktober for Xbox og 13. april for Microsoft Windows og PlayStation 3. Microsoft la til episoder fra Liberty City til sin bakoverkompatibilitetsliste for Xbox One-plattformer i februar. Serien har blitt utvidet til forskjellige andre formater.


Jacked: The Outlaw Story of Grand Theft Autoa bok skrevet av David Kushner som forteller om utviklingen av serien, ble utgitt i Boken er delt inn i to deler: doble datingvideoserien din første del diskuterer kontroversene rundt serien, mens andre halvdel tar et teoretisk blikk på spillene fraværende kontroversen.


Roger Corman, som produserte den ikke-relaterte filmen Grand Theft Autoclaimed at ethvert forsøk på filmatisering av videospillserien ikke var i stand til å fortsette.


Inhe hevdet at han saksøkte "videospillprodusenten som helt og holdent stjal ideen", og at de "forlikte seg utenfor retten og de ga meg noen penger". Hvert spill i denne serien lar spilleren ta på seg rollen som en kriminell i storbyen, typisk en person som planlegger å stige gjennom gradene av organisert kriminalitet gjennom spillets gang. Spilleren får forskjellige oppdrag av kingpins og store idoler i byens underverden som må fullføres for å komme videre gjennom historien.


Attentater og andre voldelige forbrytelser omtales jevnlig. Av og til er taxikjøring, brannslukking av gateracingbusskjøring eller å lære å fly helikopter og fly med faste vinger også involvert i spillet. I senere titler, spesielt de utgitt etter Grand Theft Auto 2, får spilleren en mer utviklet historie der de blir tvunget til å overvinne en uheldig hendelse e.


Grand Theft Auto-serien tilhører en sjanger av frittgående rollespill-videospill kalt open world-spill, og gir spilleren en stor mengde frihet, doble datingvideoserien din. Tradisjonelle actionspill er strukturert som en enkeltspors serie med nivåer med lineært spill, men i Grand Theft Auto kan spilleren bestemme oppdragene de vil påta seg, og deres forhold til forskjellige karakterer endres basert på disse valgene.


Påvirket av det tidligere spillet Turbo Esprit[56] [57] kan byene i spillene streifes fritt rundt når som helst i spillet, og er eksempler på åpne verden videospillmiljøer som tilbyr tilgjengelige bygninger med mindre oppdrag i tillegg til hovedoppdragene. handling.


Det finnes unntak: oppdrag følger et lineært, overordnet plott. Disse oppdragene må fullføres for å låse opp nye områder i spillet.


Grand Theft Auto III og påfølgende spill har flere stemmeskuespill og radiostasjoner, som simulerer kjøring til musikk med diskjockeyer, radiopersonligheter, kommersiell radiopopmusikk og amerikansk kultur.


Bruken av kjøretøy i en doble datingvideoserien din bymiljø gir en grunnleggende simulering av en fungerende by, komplett med doble datingvideoserien din som generelt adlyder trafikksignaler. Kriminelle aktiviteter i Grand Theft Auto-spill går ikke upåaktet hen av politiet. Når spilleren engasjerer seg i disse ulovlige aktivitetene i spillet, kan de få et "ønsket nivå", representert med maksimalt fem eller seks stjerner.


En liten forbrytelse, som å løpe over en ikke-spillerkarakter, kan skape en situasjon med én stjerne ettersøkt nivå, mens skyting av en offiser kan tjene flere stjerner. Når antallet stjerner øker, vil mengden og styrken av responsen øke; en enkelt stjerne kan få noen politibiler til å jage etter spilleren, mens han er 5 eller 6 doble datingvideoserien din, stridsvogner og angrepshelikoptre vil jage ned spilleren. Mange oppdrag i spillet vil automatisk gi spilleren et ønsket nivå etter å ha fullført en bestemt hendelse som de deretter må kvitte seg med før oppdraget er fullført.


Ofte, doble datingvideoserien din, prøver å holde seg unna politiet mens ettersøkt vil føre til at spilleren får enda høyere ettersøkte nivåer. Spilleren kan fjerne karakterens ettersøkte nivå ved å unngå oppdagelse eller bruke penger i spillet på spesifikke steder for å unnslippe politiet, for eksempel en mod-butikk for å male bilen på nytt. Alternativt, hvis spillerkarakteren dør, vil de gjenopplives på et sykehus og ønsket nivå vil bli fjernet, selv om spilleren kan tape penger, våpen og andre fordeler de hadde før de ble jaget.


Spillkonseptet "ønsket nivå" har blitt vanlig i lignende spill i åpen verden. De fleste Grand Theft Auto-spill er satt i fiktive parodier av kjente Doble dating-videoserien din stater byer, i en rekke forskjellige tidsperioder.


Spillene er delt inn i tre forskjellige universer 2D, 3D og HDeach med sine egne nytolkninger av tidligere etablerte innstillinger. Universene deler navn på byer, doble datingvideoserien din, flere merker, og bakgrunnsfigurer som aldri dukker opp fysisk i spillene med en doble datingvideoserien din unntak, men anses ellers å være separate kontinuiteter.


Liberty City, basert på New York City, er en av de tre originale byene introdusert i Grand Theft Auto. Det er den første innstillingen som er tilgjengelig for spilleren. Byen omfatter to landmasser, en stor i sørøst og en mindre i nordøst og en Manhattan-lignende sentral øy; to mindre øyer er omtalt langs elven som skiller de tre hovedøyene, doble datingvideoserien din.


Innstillingen inkluderer også nabostaten New Guernsey, en parodi på New Jersey som okkuperer den nordvestlige delen av kartet. Alle de fire store øyene er delt inn i flere distrikter, inspirert av New York og New Jerseys bydeler.


En redesignet versjon av Liberty City ble introdusert i Grand Theft Auto III satt i Denne iterasjonen er bare løst basert på New York, og inneholder elementer fra andre U. byer, som Philadelphia, Detroit, Boston, Chicago og Baltimore.


Øyene er forbundet med veibroer og et underjordisk tunnelsystem. En tunnel som fører ut av Liberty City kan bli funnet i Shoreside Vale, men den er utilgjengelig for spilleren. Denne spesielle versjonen av Liberty City kom tilbake i prequels Grand Theft Auto Advance satt inn og Grand Theft Auto: Liberty City Stories satt, om enn med flere endringer for å gjenspeile de forskjellige tidsperiodene.


Byen ble også nevnt i Grand Theft Auto: Vice City og Grand Theft Auto: San Andreasand var rammen om et oppdrag i sistnevnte. En tredje versjon av Liberty City var doble datingvideoserien din i Grand Theft Auto IV har utvidelsespakkene The Lost and Damned og The Ballad of Gay Tony satt alle tre i og det håndholdte spillet Grand Theft Auto: Chinatown Wars satt i Denne iterasjonen minner mye om New York, og består av fire hovedbydeler, som blir tilgjengelig for utforske etter hvert som historien skrider frem: Megler basert på BrooklynDukes QueensBohan The Bronxand Algonquin Manhattan.


Innstillingen inkluderer også tre mindre øyer - Charge Island Randall's IslandColony Island Roosevelt Island og Happiness Island Liberty Island - og en fjerde landmasse, Alderney, som ligger vest for Algonquin og betraktes som sin egen uavhengige stat på samme måte som New Jersey. Alderney er fraværende i Chinatown Wars. San Andreas, basert på San Francisco er en av de tre originale byene introdusert i Grand Theft Auto, doble datingvideoserien din.


Det er den andre innstillingen som er tilgjengelig for spilleren. Lokaliteten omfatter to landmasser: en stor nordlig del, som er delt inn i femten distrikter og generelt ansett for å være byens kjerne, og en mindre øy i sørøst, bestående av bare ett distrikt, som fungerer som byens bryggeområde. Den nordlige landmassen er videre delt av Aye Valley, som skjærer gjennom hjertet av området fra øst til vest.


En gjenskapt versjon av San Andreas ble omtalt i Grand Theft Auto: San Andreas satt i en stat i stedet for en by. Basert på California og Nevadathe omfatter delstaten to landmasser, atskilt av en elv og omgitt av en stor vannmasse. Den sørlige delen av kartet viser byene Los Santos basert på Los Angeles og San Fierro San Francisco atskilt av store skog- og fjellområder. Derimot er den nordlige delen en stor ørkenregion og inkluderer bare én by, Las Venturas Las Vegas.


Begge landmassene har flere landlige bosetninger, som er mindre bebodd enn de tre store byene. Byene er forbundet med et togsporsystem, og hver av dem har en flyplass, som kan brukes til å raskt reise fra en by til en annen.


I begynnelsen av spillet har spillere bare tilgang til Los Santos, mens resten av kartet blir gradvis låst opp etter hvert som historien skrider frem. En tredje versjon av San Andreas dukket opp i Grand Theft Auto V-settet igjen forestilt som en stat.





dating irske kvinner



David DeAngelo Seksuell kommunikasjon. Format: DVD. DVD -. Ekstra DVD-alternativer Edition Discs Pris. DVD "Prøv på nytt". Kunde anmeldelser. Hvordan beregnes karakterer? For å beregne den samlede stjernevurderingen og prosentvis fordeling etter stjerne, bruker vi ikke et enkelt gjennomsnitt. I stedet vurderer systemet vårt ting som hvor nylig en anmeldelse er og om anmelderen kjøpte varen på Amazon.


Den analyserer også anmeldelser for å bekrefte påliteligheten. Ingen kundeanmeldelser. Det er 0 kundeanmeldelser og 1 kundevurdering. Tilbake til toppen.


Bli kjent med oss. Tjen penger med oss. Amazon betalingsprodukter. La oss hjelpe deg. ISBN hentet Arkivert fra originalen på Game Informer. Arcade Flyers-arkivet. Musikkdatabasen for videospill. Pix'n Love på fransk.


Edition Pix'n Love 07: 34— Nintendo Co. Hjemmeside på japansk. Arkivert fra originalen 23. februar, Vox Media. Hentet 7. oktober, Double Dragon-serien. Double Dragon Double Dragon II: The Revenge NES Game Boy Double Dragon 3: The Rosetta Stone NES Super Double Dragon Double Dragon V: The Shadow Falls Double Dragon Neo Geo Double Dragon Advance Double Dragon Neon Double Dragon IV.


Kunio-kun-serien Rage of the Dragons Abobos store eventyr. Film TV-serie. Videospillfranchiser eid av Arc System Works. BlazBlue Xblaze Double Dragon Guilty Gear Jake Hunter Kunio-kun Renegade Super Dodge Ball River City Ransom World End Syndrome.


Familie Familie Bordtennis Familie Glide Hockey Familie Piratfest Familie Minigolf Familiespilleautomat Bilracing Familiekortspill. Atari Lynx-spill. Blue Lightning California Games Chip's Challenge Electrocop Gates of Zendocon. Gauntlet: The Third Encounter Klax Ms.


Pac-Man Paperboy Rampage RoadBlasters Robo-Squash Rygar Shanghai Todds eventyr i Slime World Xenofob Zarlor leiesoldat. Runner Scrapyard Dog Super Skweek The Fidelity Ultimate Chess Challenge Tournament Cyberball Turbo Sub Viking Child Warbirds Xybots. BattleWheels Desert Strike Double Dragon European Soccer Challenge Gordo Jimmy Connors' Tennis Krazy Ace Minigolf Lemmings Malibu Bikini Volleyball Ninja Gaiden III: The Ancient Ship of Doom Power Factor Super Off Road.


Centipede Championship Rally Eye of the Beholder Flappy Bird Lode Runner Loopz Relief Pitcher Road Riot 4WD Zaku. Kategorier : Double Dragon Arc System Works-franchising Videospillfranchiser Siderullende beat 'em ups Videospillfranchiser introdusert i skjulte kategorier: Webarkiv mal wayback-lenker CS1 Franskspråklige kilder fr CS1 Japanskspråklige kilder ja Artikler med kort beskrivelse Kort beskrivelse matcher Wikidata Artikler som inneholder japanskspråklig tekst Alle artikler med erklæringer uten kilde Artikler med erklæringer fra mars Artikler med Curlie-lenker.


Navigasjonsmeny Personlige verktøy Ikke innlogget Diskusjon Bidrag Opprett konto Logg inn. Navneområder Artikkel Talk. Visninger Les Rediger Vis historikk. Hovedside Innhold Aktuelle hendelser Tilfeldig artikkel Om Wikipedia Kontakt oss Donere. Hjelp Lær å redigere fellesskapsportal Nylige endringer Last opp fil. Hva lenker her Relaterte endringer Last opp fil Spesialsider Permanent lenke Sideinformasjon Sitere denne siden Wikidata-element.


Last ned som PDF Utskriftsvennlig versjon. Hentet 29. september Arkivert fra originalen 29. desember Hentet 5. februar Arkivert fra originalen 3. februar Hentet 29. april Hentet 1. juni Edge magazine.


Arkivert fra originalen 26. april Hentet 11. mai Arkivert fra originalen 30. april Arkivert fra originalen 13. august Hentet 12. mai Arkivert fra originalen 14. august Digital Spy. Arkivert fra originalen 13. desember Hentet 13. desember Arkivert fra originalen 14. september Hentet 22. august — via NYTimes. Kotaku Australia. Arkivert fra originalen 17. april Hentet 17. mars Dre og Jimmy Iovine omtalt i ny 'GTA V' Heist Update".


Arkivert fra originalen 15. desember Hentet 16. desember februar Guinness World Records Gamer's Edition. ISBN biz 11. september Registeret.


Arkivert fra originalen 29. april Arkivert fra originalen 3. oktober Hentet 21. desember Skottland på søndag. Arkivert fra originalen 2. mai Arkivert fra originalen 8. november Arkivert fra originalen 29. september Hentet 2. mai Arkivert fra originalen 12. november Arkivert fra originalen 16. mai Hentet 13. oktober Arkivert fra originalen 27. juli Hentet 17. April Attack of the Fanboy.


Arkivert fra originalen 18. september Arkivert fra originalen 27. mars Hentet 15. juli Arkivert fra originalen 11. februar Hentet 20. august Arkivert fra originalen 25. april Arkivert fra originalen 10. oktober Arkivert fra originalen 28. september Tech in Amerika. Hentet 5. november Arkivert fra originalen 15. november Arkivert fra originalen 20. oktober Los Angeles Times.


Arkivert fra originalen 23. oktober Hentet 8. oktober Arkivert fra originalen 19. september Hentet 7. juli The New York Times. Arkivert fra originalen 25. november Hentet 4. oktober Arkivert fra originalen 14. oktober Hentet 14. oktober Data- og videospill. Arkivert fra originalen 7. juli Hentet 15. april Arkivert fra originalen 3. juli Hentet 2. juli Arkivert fra originalen 3. mai Hentet 6. mai Arkivert fra originalen 23. januar ABC Nyheter.


Arkivert fra originalen 7. mars Arkivert fra originalen 1. februar Hentet 18. august Associated Press, 29. mars Oppdatering Det er 1. Albuquerque Tribune. Arkivert fra originalen 25. august Hentet 27. september Hentet 11. juli Spillpolitikk. Arkivert fra originalen 20. desember Hentet 18. juli Hentet 19. juli Arkivert fra originalen 20. februar Hentet 22. februar Arkivert fra originalen 28. juni Hentet 5. august Arkivert fra originalen 5. august Hentet 2. august Arkivert fra originalen 3. september Arkivert fra originalen 2. oktober Hentet 2. oktober Hentet 17. november Arkivert fra originalen 26. mars Hentet 12. august Arkivert fra originalen 3. mars Arkivert fra originalen 6. mars Hentet 26. juli Arkivert fra originalen 4. mars Arkivert fra originalen 6. mars. original 29. mars Arkivert fra originalen 27. april Arkivert fra originalen 16. mars Arkivert fra originalen 30. august Arkivert fra originalen 15. april Arkivert fra originalen 8. mars Arkivert fra originalen 17. mars Arkivert fra originalen den 8. januar Arkivert fra originalen 23. august Arkivert fra originalen 5. mars Arkivert fra originalen 26. juni Arkivert fra originalen 3. desember Arkivert fra originalen 21. april Arkivert fra originalen 2. januar Arkivert fra originalen den. 27. august Arkivert fra originalen 7. september Arkivert fra originalen 24. februar Arkivert fra originalen 4. juli Arkivert fra originalen 20. juni Arkivert fra originalen 29. august Arkivert fra originalen 25. februar Arkivert fra originalen 23. august. desember Arkivert fra originalen 9. januar Arkivert fra originalen 20. mars Arkivert fra originalen 1. desember Arkivert fra originalen 19. mars Arkivert fra originalen 3. august Hentet 3. august Hentet 26. august Tetris forklarer hvorfor puslespillet er fortsatt populær etter tre flere tiår intervju ".


Arkivert fra originalen 17. oktober Arkivert fra originalen 3. november Arkivert fra originalen 30. mars Arkivert fra originalen 22. januar Hentet 14. august Evening Standard. Hentet 12. oktober — via Aviser. org 8. april com 15. september nett 26. september com 6. mars Arkivert 10. oktober på Wayback Machine av Tor Thorsen 11. desember GameSpot.


Arkivert fra originalen 20. mai Hentet 21. mai Arkivert fra originalen 14. februar Hentet 7. februar GamesRadar 18. oktober Arkivert fra originalen 18. oktober Arkivert fra originalen 19. oktober Hentet 25. juli Arkivert fra originalen 23. juni Arkivert fra originalen 18. oktober. original 22. mars Arkivert fra originalen 17. mai Hentet 24. juli Arkivert fra originalen 31. januar Arkivert fra originalen 16. oktober Hentet 16. mars Arkivert fra originalen 9. juni Hentet 9. juni Arkivert fra originalen 15. oktober Hentet 27. Oktober Metro News.


Arkivert fra originalen 21. august Gamereactor UK. Arkivert fra originalen 27. juni Arkivert fra originalen 17. september Grand Theft Auto. av Rockstar Games. Grand Theft Auto Grand Theft Auto 2 Grand Theft Auto III Grand Theft Auto: Vice City London Grand Theft Auto: San Andreas Grand Theft Auto IV Grand Theft Auto V Carl Johnson Hot Coffee.


Kontroverser Niko Bellic The Lost and Damned The Ballad of Gay Tony. Advance Liberty City Stories Vice City Stories Chinatown Wars The Trilogy — The Definitive Edition. Grand Theft Childhood Jacked: The Outlaw Story of Grand Theft Auto The Gamechangers.


Dan Houser Sam Houser Leslie Benzies David Jones Mike Dailly. Grand Theft Auto-klon Grand Theft Auto-modding Multi Theft Auto. Grand Theft Auto Manhunt Max Payne Midnight Club Red Dead. Agent Beaterator Bully L. Noire karakterer musikk Rockstar Games Presents Table Tennis The Warriors. Rockstar Dundee Rockstar India Rockstar Leeds Rockstar Lincoln Rockstar London Rockstar New England Rockstar North Rockstar San Diego Rockstar Toronto.


Rockstar Vancouver Rockstar Wien. Rockstar Advanced Game Engine Rockstar Games Social Club. Fotballfabrikken. Leslie Benzies Christian Cantamessa Dan Houser Sam Houser Woody Jackson Lazlow Jones. Take-Two Interactive. Battleborn BioShock-serien Borderlands-serien Civilization-serien Duke Nukem-serien Evolve Mafia-serien MLB 2K-serien NBA 2K-serien NBA 2K League NHL 2K-serien PGA Tour 2K Prey Spec Ops: The Line The Darkness-serien WWE 2K-serien XCOM-serien.


Dhruva Interactive Rockstar Vancouver Rockstar Wien. Agent Bully Grand Theft Auto-serien L. Noire Manhunt-serien Max Payne-serien Midnight Club-serien Red Dead-serien The Warriors. Ghost Story Games Nordeus Private Division Roll7 Socialpoint Liste over spill Liste over oppkjøp.


Double Take Comics Gathering of Developers Global Star Software Gotham Games Take-Two Licensing TalonSoft. Portaler: Storbritannia. forente stater. Videospill. Myndighetskontroll. VIAF 1 WorldCat via VIAF. Frankrike data USA Polen. MusicBrainz-serien. Kategorier : Grand Theft Auto Action-eventyrspill Gjenger i fiksjon Uanstendighetskontroverser i videospill Open-world-videospill Rockstar Games-franchiser Rockstar Games-spill Satiriske videospill Take-Two Interaktive franchisekontroverser Videospillkontroverser Videospillfranchiser introdusert i videospillfranchiser Videospill utviklet i Storbritannia.


Skjulte kategorier: Webarkiv-mal wayback-lenker CS1 vedlikehold: arkivert kopi som tittel Webarkiv-mal nettstedslenker Artikler med kort beskrivelse Kort beskrivelse samsvarer med Wikidata Wikipedia semi-beskyttede sider Bruk britisk engelsk fra juni Bruk dmy-datoer fra oktober Artikler som inneholder potensielt daterte utsagn fra Alle artikler som inneholder potensielt daterte utsagn Artikler med VIAF-identifikatorer Artikler med BNF-identifikatorer Artikler med LCCN-identifikatorer Artikler med NLP-identifikatorer Artikler med MusicBrainz-serieidentifikatorer Artikler med WorldCat-VIAF-identifikatorer.


Navigasjonsmeny Personlige verktøy Ikke innlogget Diskusjon Bidrag Opprett konto Logg inn.

No comments:

Post a Comment

Dating hjemmeside for kæledyr

Dating hjemmeside for kæledyr Nå, kæledyrsdating er en væsentlig del af deres liv, som bør opfyldes for deres bedre og lange liv, og for at ...